ושוב אני...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

23/09/2008 | 10:28 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין המקסים שלום רב שוב ותודה. לפני יומיים יצאו לי 2 אפטות: שתיהן ב -LINING MUCOSA. הבעיה שמפחידה אותי לאור החשש מהרפס אוראלי לראשונה בהריון זה, היא שאחת האפטות ממש נראית כמו חתך וכואבת מאוד מאוד ברירית הרכה שנמצאת בצמוד לזווית הפה, בתוך חלל הפה ברירית הלחי אך קרוב לזוית. ממש ממש מממממש כואב. מעבר לשתיהן אין שום דבר נוסף!!! ידוע לי שהתקף הרפס ראשוני ב ל ב ד יכול להופיע על רירית רכה והתקפים חוזרים רק על ריריות מסטיקטוריות הצמודות לעצם. 1.האם סביר שזהו התקף ראשוני לפי התיאור שלי?? 2. או שסביר שאם זה היה התקף ראשוני אז התמונה היתה דרמטית יותר?? 3. אולי בגלל שיש לי נוגדנים ל - HSV2 זה משפיע על חומרת ההתקף הראשוני של טייפ1 או שאין כל קשר?? תודה תודה. ענבר

שלום ענבר, התשובה לשאלה האם זה "סביר" שמדובר בהרפס או רק האם זה "יתכן" שמדובר בהרפס תלויה רבות בתשובה לשאלה האם לבתך יש כרגע הרפס... הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות