חיידק מרסה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/09/2008 | 14:01 | מאת: סופי

שלום אימא שלי בת 64 ביקרה חברה במוסד שיקומי ,לפתע הכניסו אותה לבידוד עקב התגלות של חיידק מרסה,אימא שלי מאד לחוצה ,האם היא צריכה לקחת טיפול מונע? לאימא שלי הורידו בלוטות לימפה בעב ר בגלל סרטן השד הפחד שהיא לא נחשפה לחיידק,היא נגעה בעגלה של החולה ושטפה מיד ידים? מה הסיכויים שלה להידבק מאד לחוצה סופי

שלום סופי, סיכוייו של אדם שמבקר חולה עם חיידק MRSA להידבק בחיידק זה (במהלך הביקור) נחשבים כנמוכים מאד, ולכן לא מומלץ לאמך לקבל טיפול מונע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות