חום ממושך לילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/09/2008 | 11:24 | מאת: דן

שלום.בתקווה שתוכל לייעץ לי.לבני בן שנתיים כבר 4 חודשים עם חום בבוקר רגיל של 36.7 ובערב 37.6-8 ,יש לציין שהילד מרגיש טוב ללא סימני מחלה (עייפות,חוסר תיאבון וכו) כמצוות הרופא (במחלקה הזיהומית שערי צדק) נעשו לו בדיקות דם וסרולוגיה שיצאו תקינות .אולטרה סאונד בטן שיצא תקין,אקו לב תקין,תרביות דם אפילו נלקחו תקינות! מה נראה לך? האם שמעת על מקרה שכזה ומה עושים עוד .אובדי עצות שכמונו מחפשים מקרים דומים מרופאים ,הרי לא יכול להיות שזה נורמלי? האם יש אנשים עם חום גוף גבוה וזה נורמלי אצלם

שלום דן, חום 37.8 איננו נחשב כנורמאלי, אך לא כל חום כזה מבטא בהכרח מחלה, ולא כל מחלה שגורמת לחום היא זיהומית. המלצתי- המשך ברור למציאת סיבת החום, אולי בעזרת רופאי ילדים שיבחנו גם אפשרויות לא זיהומיות. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות