קראתי...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/09/2008 | 22:58 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין עברתי כאן על שאלות בפורום מהעבר. ראיתי שפעם אמרת למישהו שניתן לבצע בדיקת נוגדני IGM להרפס מספר ימים לאחר הדבקה. ו - IGG רק כמה חודשים. אז אם עברו 4 ימים מרגע עליית החום של ביתי, האם יש טעם לבצע כבר עכשיו את הבדיקה?? אם כפי שכבר שאלתי אחכה שבועיים האם במידה ונדבקתי חלילה ה - IGM יהיה עדיין חיובי? האם ייתכן שביתי היתה מדבקת עוד בתקופת האינקובאציה?? תודה רבה.ענבר.

שלום ענבר, לבתך אפשר לבצע את הבדיקה כבר עכשיו. לך- רק בעוד מספר שבועות (תקופת דגירה + מספר ימי מחלה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות