אבעבועות רוח ותינוקת בת חודשיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/09/2008 | 22:40 | מאת: מיטל

ביום שישי 19.9 ביתי בת השנתיים ו-9 חודשים התחילה לחלות באבעבועות. יש לי תינוקת בת חודשיים בבית שניזונה רק מהנקה. מה עושים? היא מתקרבת אליה ונוגעת בה וזה בלתי נמנע. עכשיו מה יהיה אם היא נדבקה? היא רק בת חודשיים יש משהו לעשות ? איך המחלה משפיעה על תינוקות בגיל הזה? תודה

שלום מיטל, אם את חלית בילדותך באבעבועות רוח, אזי קרוב לודאי שבתך התינוקת מוגנת חלקית היות ובמהלך ההריון היא קיבלה ממך (דרך השליה) נוגדנים כנגד המחלה. בכל מקרה, רצוי להרחיק אותה ככל האפשר מהבת החולה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות