אתר לשעת לילה...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/09/2008 | 22:27 | מאת: ענבר

ד"ר לפרין צירפתי כאן אתר בנוגע להרפס שאומר שהדבקה ראשונית הינה אסימפטומטית ברוב המקרים. (רשום תחת הקטגוריה של שפתיים/חלל הפה). בעוד שהבינותי ממך שהדבקה ראשונית היא אקוטית...או שמא לא הבנתי נכון?... בקיצור - למה הכוונה? ומה נכון?? http://www.herpesguide.ca/facts/hsv_1_infections.html תודה תודה ענבר

שלום ענבר, ההצהרה שצרפת מתיחסת בד"כ לילדים. במבוגרים מדובר בד"כ במחלה קשה וסימפטומטית יותר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות