cmv - הדבקה בהריון?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

21/09/2008 | 20:13 | מאת: גלית

סליחה ד"ר.. מה עם AVIDITY גדול מ 45% ? אין זה אומר שההדבקה היתה אולי בחודשיים לפני הבדיקה הראשונה או לפני ההריון ? ומה לגבי זה שזו לא הדבקה ראשונית ? מתי יכלה לקרות ההדבקה ומדוע בבדיקה שנייה הפך igm לשלילי ..?

שלום גלית, AVIDITY מעל 45% מרמזת על הדבקה "ישנה", אך קשה לקבוע על סמך נתון זה מתי בדיוק היא אירעה. לשאלתך השניה: ה- IgM שלך לא "הפך" לשלילי אלא שהמעבדה ביצעה שתי בדיקות, כנראה בטכניקות שונות, על אותה דגימת דם: בראשונה היא יצאה 'גבולית' ובשניה- 'שלילית'. הרבה בריאות אפי

22/09/2008 | 00:25 | מאת: גלית

אם בשיטה שנייה שלילי ..אז אפשר לומר שלא היתה הדבקה ב 8 חודשים שלפני ? [זמן חיי igm ]

מנהל פורום מחלות זיהומיות