הרפס השפתיים הייתכן מצב רדום לחלוטין?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/09/2008 | 22:43 | מאת: שרון

מילדותי מופיעים אצלי פצעי הרפס בשפתיים. אשתי מאד פוחדת להידבק וכבר 20 שנה כאשר מופיעים אצלי פצעים היא ממש היסטרית ונמנעת מלהתקרב אלי. מישהו אמר לי שההרפס עובר ביחסי מין או בנשיקות (לא זוכר בדיוק), ובטוח שלאשתי יש את הנגיף בדמה. אבל מעולם לא יצאו לה פצעים כאלה. אז היא צריכה עדיין להיזהר מתי שיוצאים לי פצעי הרפס בשפתיים? או שאין חשש והיא כבר נגועה עשרות שנים בנגיף אבל לא מפתחת פצעים כאלה משום מה.

שלום שרון, אם אשתך רוצה לדעת אם היא נדבקה בעבר בהרפס או לא, היא צריכה לבצע בדיקת דם סרולוגית לנגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות