סיפליס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/09/2008 | 15:47 | מאת: חן

יצא לי פצעון על איבר המין שעבר.אח"כ היתה לי פריחה או פטריות בצבע חום או חום-אדמדם. הרופא נתן לי בדיקות דם כשהוא בהנחה שאני בשלב הראשון של המחלה כשאולי אני כבר בשלב השני. השאלה שלי היא האם בדיקת הדם היא אותה בדיקה בשלב הראשון והשני,או שבכל שלב יש בדיקה אחרת.

שלום חן, הבדיקות שאתה אמור לבצע הן בדיקות המקובלות לאבחון כל השלבים- אך הן נחשבות כאמינות יותר לאבחון השלב השני מאשר לאבחון השלב הראשון. הרבה בריאות אפי

19/09/2008 | 21:25 | מאת: חן

ואתה מדבר על בדיקות ברבים. אז יש בדיקת דם אחת או מספר בדיקות?

מנהל פורום מחלות זיהומיות