blastocystis

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

19/09/2008 | 15:15 | מאת: יוסי

שלום, הטפיל/חיידק שבנדון נימצא אצלי בבדיקה. לאחר טיפולים חוזרים ונישנים במטרוג'יל (ללא הועיל), שמעתי על תרופה חדשה בשם nitazoxanide. האם סיכויי למגר את הטפיל בתרופה זו גבוה יותר? האם התרופה בטוחה לשימוש? מה המינון המקובל? (הבנתי שפחות משמעותית ממטרוג'יל). תודה ושבת שלום יוסי

שלום יוסי, אני לא בטוח שהתרופה nitazoxanide היא יותר "טובה", אך היא מהווה אלנטרטיבה מקובלת לטיפול בטפיל הנ"ל. המינון- 500 מ"ג פעמיים ביום למשך 3 ימים. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות