בלחץ...

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/09/2008 | 16:38 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין היקר שלום רב. כפי שצפיתי בתי העלתה היום חום ל - 39.5 ללא נזלת ואני בלחץ אטומי מאפשרות ל - CMV. ביצעתי לפני יומיים (כשעדיין רק חשדתי שהיא בדרך לפתח משהו) בדיקת דם. במידה ובדיקה זו יוצאת נקיה וה - IGM שלילי האם אני יכולה להניח שלפחות עד שבו לפני הבדיקה הייתי נקיה?? הבדיקה בוצעה בדיוק בתחילת שבוע 27. אם היא נקייה מה אני יכולה להסיק? דבר נוסף, אם ביתי כבר עם חום ותבצע בדיקת דם האם תצא חיובית? רופאי הילדים אומרים שכן ואני לא ממש בטוחה שהם יודעים על מה הם מדברים.... תודה תודה ענבר

שלום ענבר, יש יותר מדי "אם'ים" בשאלתך, וקשה לי לתת להם תשובות מוחלטות. אני מציע להמתין לתוצאת הבדיקה שלך, ולבצע (ביום א') גם בדיקה לבתך - ואז להתייחס לתשובות של שתי הבדיקות באופן ענייני. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות