הרפס בשפתיים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/09/2008 | 22:18 | מאת: מודאגת

הכרתי בחור שסיפר לי שלפני שלוש שנים היו לו פצעים בחלל הפה והגרון,שהתברר כהרפס. מדי פעם הוא סובל מפצע בשפתיים,מקבל זובירקס,וזה עובר לו. לפני שידעתי את זה,היו ביננו שלוש נשיקות על השפתיים (לא חודרניות) בזמן הזה לא היה לו פצע. האם יש סיכוי שנידבקתי בהרפס הזה?? איך אפשר לבדוק את זה?

שלום מודאגת, לפי התאור הנ"ל סיכויי ההדבקה שלך בהרפס הם נמוכים. הרבה בריאות אפי

17/09/2008 | 09:39 | מאת: מודאגת

ואם במקרה היה לו פצע שרק התחיל ובכ"ז היתה נשיקה קטנה יש סיכוי שנידבקתי?

מנהל פורום מחלות זיהומיות