בדיקת אדמת בהריון

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/09/2008 | 13:38 | מאת: פאר

שלום ד"ר הלפרין, לפני שלוש שנים, לפני שנכנסתי להריון הראשון,עשיתי בדיקה לאדמת שהראה שהיו לי 54 UI. אני מנסה להיכנס להריון שוב, ועדיין אין איחור במחזור. הרופא אמר לי לחכות לאיחור כדי לבצע הבדיקה שוב. הסיכוי שרמת הנוגדנים ירדה לפחות מ15UI הוא גדול?ואם כן ואם אני בהריון, צריכים לעקוב אחרי רמת הנוגדנים בחודשים הראשונים נכון? הסיכוי להידבק באדמת הוא גדול? תודה רבה

שלום פאר, אין ביכולתי להעריך את הסיכוי שהנוגדנים שלך לאדמת ירדו לערך של מתחת ל- 15 יחידות. הדרך היחידה לדעת זאת היא ע"י בדיקה (שאותה ניתן לבצע ב כ ל עת). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות