דלקת ערמונית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/09/2008 | 09:06 | מאת: חגי

שלום ד"ר אני סובל מדלקת ערמונית כל התרביות שביצעתי ( שתן \ זרע \ 4 כוסות ) תמיד שליליות, יחד עם זאת , לקיחת אנטיביוטיקה ( שילוב של אופלודוקס ורוקסו הקלו מאוד את התסמינים ) שאלותיי: 1. האם העובדה שאנטיביוטיקה עוזרת משמעותה שהדלקת הינה בקטריאלית ? 2. אני לוקח אנטיביוטיקה ( אופלודוקס 400 מ"ג , רוקסו 200 מ"ג ביום ) במשך 3 חודשים. במידה ואפסיק , כמה זמן לוקח לגוף להתנקות מהאנטיביוטיקה וספיגתה באיברים \ דם ? תודה

שלום חגי, 1.לדלקת כרונית של הערמונית יש כנראה סיבות שונות (שלא כולן ידועות לנו), והעובדה שחל שיפור מסוים בתלונות של החולה במקביל למתן טיפול אנטיביוטי איננה מהווה הוכחה לכך שהיא זיהומית. 2. המונח "להתנקות מאנטיביוטיקה" איננו מוגדר מספיק, אך סביר שתוך מספר ימים לאחר הפסקת הטיפול שציינת לא ניתן יותר למצוא את שרידי התרופות בגוף. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות