היי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/09/2008 | 06:35 | מאת: sara

שלם דייר הלפרין יש לי חיידק אלקובטור פלורי מי זה כמה חודשים לקחתי טיפול אנטיביוטיקה ולא עזר לקחתי שוב טיפול אחרי יום הרגשתי רע מאד הרופא שוב נתן י לי טיפול אחר ושוב אני מרגישה רע אני שואלת ד ייר אים ההפםקות של אנטיביוטיקה לא מזיקים לגוף האים יש אפשרות לקחת דרך הוריד בתץודה שרה

שלום SARA, הטיפול להליקובקטר ניתן רק דרך הפה, אך קיימים פרוטוקולים רבים ושונים שאת יכולה לנסות (בעזרתו/ה של רופא/ה גאסטרואנטרולוג/ית). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות