חיסון בכיתה ב'

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

14/09/2008 | 21:38 | מאת: רוני

שלום, בני בכיתה ב'. בקרוב יחוסנו כל הילדים בכיתה בחיסון דחף של חיסון מחומש. בני לא חוסן אף פעם בחיסון נגד שעלת בגלל הפסקות נשמה בילדות ואין בכוונתי לחסנו נגד שעלת בכל מקרה. בשנה שעברה חוסן נגד dt עקב פציעה. האם לפיכך הוא פטור מחיסון השנה? בתודה, רוני

שלום רוני, אם בנך קיבל DT לפני שנה עקב פציעה הוא לא צריך לקבל זריקת DT נוספת גם השנה. הרבה בריאות אפי

15/09/2008 | 11:48 | מאת: רוני

תודה על התשובה, האם לא מחסנים גם נגד פוליו בכיתה ב'? רק נגד dt?

מנהל פורום מחלות זיהומיות