היי

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/09/2008 | 19:33 | מאת: sara

יש לי חיידק מזה חצי שנה אלקובטור פלורי עשיתי בדיקת נשיפה ומצאו תחיידק... הרופא נתן לי טיפול , OMEPRADEX כדור + אנטיביוטיקה MOXYVIT FORTE 500 ועוד אנטיביוטיקה בשם KLARIFANT לא הרגשתי שיפור אחרי 3 חודשים עשיתי שוב את הבדיקת נשיפה , החיידק לא עבר. היה לי 16 נהיה לי 33 .. היום אני מרגישה כול הזמן חולשה , גרפסים לא נעימים , התכווצויות בבטן האם זה נובע מהחיידק? אני מבקשת עם תוכל להמליץ לי על טיפול חדש של אלקובטור פלורי הודה לך מאוד בהקדם האפשרי 0524324732 תודה. שרה וקנין

שלום שרה, 1. לא כתבת לי כמה זמן לקחת את הטיפול שציינת. 2. קיימות גישות שונות (למשל "טיפול עוקב"), ופרוטקולים שונים (כגון זה המפורט להלן), לטיפול בחיידק הנ"ל. 3. אחת האלטרנטיבות לזו שאת קיבלת כוללת: BISMUTH + TETRACYCLINE + METRONIDAZOLE + OMEPRAZOLE למשך שבועיים. 4. אני מציע לך לשוחח על כך עם מומחה/ית הגאסטרו שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות