עזרה דחוףףףףףף

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

12/09/2008 | 09:35 | מאת: מודאגת מאוד

דר' יקר שלום, בעלי מגדל כבשים. בחודש וחצי האחרונים ירד ממשקלו 10 ק"ג , מרגיש כל הזמן בחילות,תשישות יתרה,זיעה בלילה,לשון צהובה,כאבי ראש ובימים האחרונים כאבי שיניים ועיניים. יש לציין שנעשו פעמיים בדיקות דם שיצאו תקינות וגם היינו בביה"ח שמשם הוא שוחרר עם "losec" בשביל הבחילות. שאלותיי הן: 1.האם קיים סיכוי שהוא חולה ב"קדחת מלטה"? ולא זיהו זאת אחרי 3 בדיקות דם? 2. אני בהריון שבוע 7 - האם מסוכן לי? 3. האם ניתן להידבק ממנו? אם כן באיזה צורה וממה עלי להיזהר? אשמח לקבל את תשובתך בהקדם האפשרי. תודה רבה ושבת שלום

שלום מודאגת מאד, 1. קדחת מלטה (או 'ברוצלוזיס') היא אחת האפשרויות להסביר את תלונותיו של בעלך (גם אם תרביות הדם שלו היו שליליות). קיימות גם אפשרויות אחרות- חלקן זיהומיות וחלקן לא. 2. כיוון שהאבחנה אינה ידועה לי אינני יכול לאמר לך אם הוא סובל ממחלה מדבקת והאם זה מסוכן לעובר שלך. 3. המלצתי- המשך ברור למציאת הסיבה למחלתו (ואם חושבים על 'ברוצלוזיס' אפשר לבצע גם בדיקה סרולוגית לחיידק זה). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות