שאלה שנורא דחופה לי..

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

11/09/2008 | 13:32 | מאת: שני

יש לי חבר כבר די הרבה זמן עדין לא שכבנו אבל אתמול היינו והוא הכניס לי אצבעות וזה נורא כאב לי אחר כך שניכנסתי למקלחת ויצאתי ראיתי שכל המיכנס שלי היה בשם ממש כתם דם גדול...ונורא ניבהלתי וחששתי ואפילו לא הרגשתי שירד לי כל כך הרבה דם ומחזור זה בטוח לא ..עכשיו אני שכבתי כבר בעבר ככה שזה לא ניראה לי כל כך קריעה של הכרום...רציתי לדעת עם זה לא שורף לי ולא כלום האם יש לי ממה לחשוש..ורציתי גם לשאול עם זה יכול לעורר בעייה בלהביא ילדים לעולם בעתיד..אבקש עם אוכל שתענו לי כמה שיותר מהר בבקשה

שלום שני, אני ממליץ לך להפנות את שאלתך (שכנראה איננה קשורה לבעיה זיהומית כלשהי) לרופא/ה גניקולוג/ית. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות