בליטות עור בצידי הצוואר-פנים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/09/2008 | 06:36 | מאת: אורנית

בעלי, כבן 50, מוצא אשכנזי, מופיע במזן האחרון, באזור הצוואר, סוף אזור הגילוח, בצידי הפנים, בליטות בצבע עור אלפסיות, גולד מילימטר. כל פעם הוא הולך לרופאת עור וזו שורפת לו את הנקודה, ושוב זה חוזר לעצמו, במקומות אחרים. לדעתי, הפיתרון שלה אינו הולם. האם זו בעיה בגילוח, או פטריה , אנא תשובתכם.

שלום אורנית, אני מציע לבעלך להיבדק (שוב) כדי להגיע לאיבחון (אפשר, למשל, לעשות לצורך כך ביופסיה). קשה לעשות זאת דרך האינטרנט. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות