חיידקים פתוגניים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/09/2008 | 15:22 | מאת: אתי

שלום דר' יש לי ילדים בני שבועיים. קרובת משפחה לא הכי הגיינית נגעה בידייהם ואף נישקה אותן, ילדיי כמו רוב התינוקות הכניסו את ידיהם לפה, השאלה שלי היא אם חלילה בידיה היו חיידקים פתוגנים אותם העבירה לילדיי מה משך זהמן הדגירה אצל ילודים ומה הסימפטומים שעליי להיות ערה להם? תודה ויום נעים אתי

שלום אתי, ברפואה (כמעט) הכל אפשרי, אך מעשית ר ו ב בני האדם אינם נושאים על אצבעותיהם חיידקים שגורמים למחלות במערכת העיכול שלנו. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות