הפטיטיס סי בדיקות

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

09/09/2008 | 10:31 | מאת: בחור טוב

שלום אני בטיפול משולב (פגסיס+קופגוס) נגד הפטיטיס סי משך כשישה חודשים. עשיתי בדיקות ואשמח לקבל תשובה עליהם כיוון שאינני יודע לפרשם לבדי. בדיקה Hepatitis C RNA כמותי תוצאה <50 (אם יתהפכו לי הסימנים אז הכוונה היא שהחלק הפתוח לכיוון 50) יחידות IU/ml בדיקה Hepatitis C RNA איכותי תוצאה NEGATIVE 0.000 יחידות OD הערות בדיקה כמותית גבול תחתון 600 גבול עליון 700000

שלום בחור טוב, כפי שאני מבין את הבדיקות שצרפת עושה רושם שהמעבדה לא הצליחה למצוא בדמך נגיפי הפטיטיס C. הרבה בריאות אפי

09/09/2008 | 17:22 | מאת: בחור טוב

תודה רבה ד"ר!

מנהל פורום מחלות זיהומיות