שריטת חתול

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/09/2008 | 21:10 | מאת: שירלי

לפני כשבועיים נשרטתי בכף היד ע"י חתול וקיבלתי חיסון נגד טטנוס(אני בת 28), לפני כשבוע החלו לי כאבים מתחת ליד סמוך לבית השחי. האם זו יכולה להיות תגובה לחיסון או מחלה כלשהי שהועברה ע"י החתול? יש לציין שחוץ מזה אין לי שום תסמינים של חום וכו.

שלום שירלי, סביר יותר שזו בעיה כלשהי שנגרמה ע"י השריטה- למשל "מחלת שרטת החתול", מאשר תגובה לחיסון. אם אמנם מדובר במחלה זו היא בד"כ חולפת באופן עצמוני ללא סיבוכים. הרבה בריאות אפי

16/09/2008 | 20:28 | מאת: מיכל

היום בערב נשרטתי ע"י גור חתולים וירד לי ממש טיפ טיפונת דם, מיד שטפתי את היד עם מים וסבון ושמתי פלסטר. השריטה היא בערך האורך 1 ס"מ והיא בכף היד. אני בת 13 ואבא שלי אמר לי שמי שנשרט על ידי חתול צריך לקבל 16 זריקות זה נכון?

מנהל פורום מחלות זיהומיות