בדיקה לאיתור וריוס הפפילומה בביופסיה מצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

08/09/2008 | 08:03 | מאת: רחל

שלום רב ביופסיה מצוואר הרחם נבדקה גם לHPV-PCR, יצא שלילי. בשים לב לממצאים בפתולוגיה של הדגימה, קיבלתי תשובה כי אין עדות למצב טרום סרטני, אך ייתכן ואני נושאת את הנגיף, אפשרות רחוקה לוירוס. שאלתי- האם הבדיקה שביצעתי PCR מקיפה את כל הזנים? לאור התוצאה שקיבלתי- האם אני יכולה להיות רגועה? המון תודה.

שלום רחל, התוצאה שקיבלת מורידה את הסבירות שזני הפאפילומה השכיחים והמסוכנים נמצאים בצוואר הרחם שלך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות