מחלת הנשיקה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

04/09/2008 | 16:08 | מאת: אמיר

שלום! כבר שבוע ימים שאני ממש חלש ולכן נשלחתי לבדיקות הבאות ואלו התוצאות שהתקבלו: EBV VCA IgM-negative EBV.EBNA -positive CMV IgG negative CMV IgM negative על מה מעידות התוצאות? האם החולשה שאני מרגיש לאחרונה יכולה להיות קשורה לממצאי המעבדה?

שלום אמיר, אחת הבדיקות שצרפת מעידה על כך שכנראה נדבקת בעבר בנגיף הקרוי EBV שיכול לגרום, בין השאר, לחולשה. יחד עם זאת, אין בבדיקות הללו עדות לתחלואה עכשווית בנגיף זה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות