כדוריות דם אדומות בשתן

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/09/2008 | 09:59 | מאת: טליה

האם מצב של כדוריות דם אדומות בשתן בערך MG/DL 0.2 יכול לנבוע ממצבי זיהום חיידקי בגוף מבלי שיש דלקת בשלפוחית השתן או בכליות עצמן? האם זה ממצא שעובר את הנורמה עד 4 כדוריות דם בכל בדיקת שתן? תודה טליה

שלום טליה, להופעת דם בשתן סיבות רבות (שרק חלקן זיהומיות), ודלקת זיהומית בדרכי השתן היא אחת מהן. גם זיהומים אחרים יכולים להתבטא, בין השאר, בתופעה זו. הפרוגנוזה (דהיינו התשובה לשאלה מתי חולפת התופעה) היא שונה כמובן בין סיבה לסיבה. הרבה בריאות אפי

21/10/2008 | 23:01 | מאת: אילנה

יש לי בבדיקות מעבדה 250 כדוריות דם אדומות בשתן האם זה תקין?

מנהל פורום מחלות זיהומיות