מוקסיויט פורטה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/09/2008 | 22:47 | מאת: כבר בריאה

שלום, אני נוטלת מוקסיויט פורטה(500 מג) מזה שלושה ימים. ברשותך שתי שאלות: 1. במידה ועברה לי דלקת הגרון והאזניים האם ניתן להפסיק את הכדורים? 2. האם ניתן לשתות שתי כוסות יין או אלכוהול מסוג אחר בערב, באופן חד פעמי? ואם לא- למה זה יכול לגרום. תודה רבה

שלום כבר בריאה, 1. לדלקת גרון מומלץ לקחת את המוקסיפן במשך 10 ימים לפחות (גם אם מרגישים יותר טוב לפני כן). 2. במקביל לטיפול הנ"ל אפשר לשתות שתי כוסות יין באופן חד פעמי. הרבה בריאות אפי

03/09/2008 | 13:52 | מאת: שוב אני

תודה על תשובתך. משום מה הרופא נתן לי מרשם וביקש שאקח למשך שבוע ימים. האם כדאי לחזור אליו? או שזה בסדר גם שבוע?

מנהל פורום מחלות זיהומיות