דלקת גרון מוגלתית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/09/2008 | 18:58 | מאת: שיראל

שלום אני בת 14 , הלכתי לרופאה והיא אמרה לי שיש לי דלקת גרון מוגלתית , הביאה לי מרשם של אנטיביוטיקה רפאפן מגה 1000 מ"ג ואמרה לי לקחת כדור אחד פעמיים ביום אציין שהם גדולים ולאור העובדה שאני לא יכולה לבלוע איך אני בדיוק אמורה לשתות את זה. לכדורים יש ריח נורא שממש מעורר בי בחילה ואני בטוחה ב100 אחוז שאני יקיא לאחר שאבלע אותם . מה אפשר לעשות כדי לא להרגיש את הטעם ? האם אפשר לרסק אותם ? אשמח אם תתנו לי את כל האפשרויות ..

שלום שיראל, אפשר לרסק אותם (ולקחת על קיבה ריקה, דהיינו לא ביחד עם אוכל), ואפשר לקנות במקומם סירופ רפאפן ולקחת אותו. הרבה בריאות אפי

02/09/2008 | 20:05 | מאת: שיראל

אפשר לרסק אבל איך אני יבלע אותם אם הם מרוסקים ? זאת אומרת להכניס אותם לכוס שתייה ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות