מניעת הדבקות באשפוז במחלקה פנימית>>>>

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/09/2008 | 10:03 | מאת: אלי

אני צריך להתאשפז יום-יומיים עקב בדיקה קטנה ,במחלקה פנימית של ביח ציבורי במרכז הארץ. מהי הדרך האופטימלית מבחינתי לסייע אי הדבקה בזיהום/חיידק: אוכל פרטי?! עוד?! מה שיעור הדבקות כתוצאה מאשפוזים בפנימיות? תודה

שלום אלי, אם אתה אדם בריא בד"כ אזי סיכויי ההדבקה שלך בזיהום כלשהו במהלך שהות של יומיים במחלקה פנימית כלשהי בארץ נחשב כנמוך (מידע מדויק יותר על כך תוכל לקבל- אולי- במשרד הבריאות). אני גם לא רואה סיבה (רפואית-זיהומית) להעדיף 'אוכל פרטי' על זה שמוגש בבית חולים (בנוגע לטעם- זה כבר ויכוח אחר). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות