מדובר במחלת הנשיקה?

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/09/2008 | 11:30 | מאת: מלנה

ד"ר הלפרין שלום, אני בת 22. מזה כשלושה חודשים אני סובלת מעייפות כמעט תמידית,כאבי ראש ולעתים גם מחום גבוה. מחודש יולי העייפות החמירה והחולשה התחזקה.לא הצלחתי להביא את עצמי לקום מהמיטה,אני ישנה המון,ויש כאבי ראש. הרופא הפנה אותי לבדיקה לראות אם יש זיהום של מחלת הנשיקה. את הבדיקות ביצעתי רק לפני כשבועיים, ורציתי שתעזור לי להבין את התוצאות. CMV IgG - negative CMV IgM - negative EBV Ab. - EBNA IgG (POS) EBV Past infection האם זה אומר שהיה לי את המחלה בעבר, ואני פשוט סובלת מהסימפטומים שעוד נשארים אחריה? האם אני מדבקת? ומתי אוכל להרגיש שיפור? בתודה מראש, מלנה

שלום מלנה, הבדיקות שצרפת תומכות באפשרות שכנראה חלית בעבר ב- EBV - נגיף שגורם, בין השאר, ל'מחלת הנשיקה' ושיש הטוענים כי הוא אחראי גם ל'תסמונת התשישות הכרונית' (CFS). אני ממליץ לך אפוא להפנות את שאלותייך בקשר לכך לפורום היעודי שקיים לתסמונת זאת באתר http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-12337,00.html הרבה בריאות אפי

01/09/2008 | 17:02 | מאת: מלנה

תודה רבה! :)

מנהל פורום מחלות זיהומיות