איידס

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

28/02/2002 | 01:52 | מאת: שלומי

שאלה לי עד כמה הסקס מוגן מפני איידס עם קונדום אחרי כמה זמן ומההידבקות ישנם תופעות שאני יכול להרגיש בגוף

28/02/2002 | 11:06 | מאת: ליאורה

שלומי... אין תופעות מוגדרות,בד"כ כל גוף מגיב בצורה שונה,בצחילה אתה "נשא" את הנגיף,ורק לאחר כמה שנים תיתכן "התפרצות" של שפעת חזקה ו/או דלקת ריאות וכו'... לכן- מה שאני רוצה להגיד,זה אין להסתמך על תופעות לוואי של הנגיף,אם עולה בך המחשבה כי נדבקת,לך ותעשה את הבדיקה,היא בדיקה קלה,של לקיחת דם רגילה. חבל לך לחיות בספק,אחרת אתה עלול להדביק אנשים אחרים וחבל מאוד בישבילהם. מקווה שעזרתי במקצת ליאורה

שלום שלומי, שימוש נכון בקונדום מוריד בסבירות גבוה את סיכון ההדבקות מאיידס בזמן מגע מיני, אך לא לאפס. תקופת הדגירה של הנגיף (HIV) לאחר חדירתו לגוף נמשכת בד"כ מספר שבועות עד להופעת "מחלה דמוית שפעת" מאד לא ספציפית, ובהמשך- שנים עד שמופיעים זיהומים משניים או ממאירויות המגדירות את המחלה. הרבה בריאות אפי

02/03/2002 | 01:59 | מאת: שלומי

השאלה שלי האם תוך כמה שנים ישנם תופעות לוואי של המחלה או אחרי כמה שבועות או חצי שנה

מנהל פורום מחלות זיהומיות