סיכוי להדבקה מאיידס בבדיקת דם

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

30/08/2008 | 10:17 | מאת: איתי

שלום דר' הלפרין לפני חודש עשיתי ספירת דם במרפאה של טרם של קופת חולים במהלך הבדיקה שמתי לב שעל השולחן שעליו האחות הכינה את הציוד להוצאת הדם היו טיפות קטנות של דם אני לא יודע אם יבשות או לא.השאלה שלי היא אם יש סיכוי כלשהוא להדבקה במקרה שצמר הגפן לספיגה נגע בדם על השולחן בטעות ולאחר מכן באזור הדקירה של המחט בעור שלי. אודה לך מאוד על תשובה אני מאוד חושש.

שלום איתי, הסיכוי להדבקה בנגיף האיידס במהלך האירוע שאותו תארת נחשב נמוך ביותר / כמעט אפסי. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות