קשר בן סוגי נגיפים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/08/2008 | 17:23 | מאת: דנה

האם יש קשר בן סוגי נגיפים כמו cmv למשל לבן נגיף האיידס הכוונה היא לקשר במבנה הביולוגי שלהם. מדוע קשה למצא תרופה לנגיפים אלו ? אודה להתייחסותך.

שלום דנה, 1. אין קשר מבני בין שני הנגיפי CMV ו- HIV. 2. בניגוד לטענתך, קיימות תרופות יעילות (למדי) לשני הנגיפים הללו. הרבה בריאות אפי

29/08/2008 | 18:29 | מאת: דנה

דר הלפרין שלום תודה על ההתייחסות לשאלה המטרידה אותי ברשותך עוד שאלה. לאייס יש את הקוקטייל אך כמדומני ל cmv אין תרופה שמחסלת אותו כך נודע לי מהרופאה שלי. האמנם ? או שכן קיימת תרופה ? דנה

מנהל פורום מחלות זיהומיות