הרפס חמור

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

27/08/2008 | 22:28 | מאת: לולי

שלום, אתמול בבוקר החל עקצוץ טורדני על השפה התחתונה. עד לשעות הערב המאוחרות החלו להופיע שלפוחיות קטנות. הבוקר השפה התנפחה עד לכדי פי 3 מגודלה הטבעי (חצי שפה). כהגעתי היום לבית המרקחת שלחו אותי לרופאה. זו נתנה לי זובירקס בכדורים - 5 ליום ומשחה. הכאב נורא ומקרין לשיניים ולגרון ולצוואר. המקום אדום-סגלגל עם שלפוחיות וגלדים. האם עלי לפנות לרופאה שנית? טרם נראה שינוי.

שלום לולי, אם רק אתמול התחלת לקחת טיפול כנגד ההרפס אזי לא סביר שתבחיני בשיפור כבר היום. בכל מקרה, הטיפול הקיים משפר רק במקצת את משך ההתקף ואת חומרתו. יחד עם זאת, אם את מתרשמת שמצבך לא טוב אזי כדאי לחזור לבדיקת רופא/ה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות