CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

20/08/2008 | 15:27 | מאת: שירי

שבוע 10+4 להריון. תוצאות מאתמול: 4.30 positive CMV IgG borderline CMV IgM CMV IgM Border REMARK2 CMV AVIDITY 0.80 high avidi תוצאות מלפני חודש וחצי: 3.80 positive CMV IgG borderline CMV IgM CMV IgM Border REMARK2 CMV AVIDITY 0.82 high avidi תוצאות מלפני חמישה חודשים: 4.30 positive CMV IgG 8.80 negative CMV IgM האם התוצאות של אתמול תקינות?

שלום שירי, אני לא יודע מה זה כוונתך בביטוי "תוצאות תקינות": תוצאת ה- IgM בשתי הבדיקות האחרונות (אתמול ולפני חודש וחצי) מתוארת כ"גבולית", דהיינו המעבדה מתקשה להחליט אם מדובר בתוצאה "שלילית" או "חיובית". הרבה בריאות אפי

20/08/2008 | 20:17 | מאת: שירי

תודה על תשובתך. מה עושים במקרה כזה? איזה בירור אני צריכה לעשות?

מנהל פורום מחלות זיהומיות