cmv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/08/2008 | 06:16 | מאת: zoeo

שלום ד"ר, בתחילת הריוני שבוע 6 ה-cmv שלי היה:Igm שלילי IgG חיובי AUMI 91. לאחר כ-3 חודשים הייתי מצוננת /משופעת קלות וחודש לאחר המחלה בשבוע 25 ביצעתי שוב את הבדיקה שיצאה כנ"ל אך ה-AUMI היה 88. האם לפי זה ניתן לדעת פחות או יותר מתי חליתי ב-cmv? והכי חשוב האם ניתן לדעת האם יש קשר בין השפעת לcmv? ,תודה מראש.

שלום ZOEO, 1. לפי המידע שמסרת אין באפשרותי לקבוע מתי חלית (גם לא "פחות או יותר"). 2. לא סביר שיש קשר בין "השפעת" שלך (שבה לקית לאחרונה) לבין ה- CMV שבו חלית בעבר. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות