חיסונים לצהבת B

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

18/08/2008 | 00:19 | מאת: יער

מה הריווח האופטימלי להתחסנות לצהבת B? האם אפשר לקבל חיסון ראשון ואת השני אחרי שלושה וחצי חודשים? האם חיסון בודד נותן הגנה כלשהי לתקופה של מספר חודשים? תודות, י.

שלום יער, הלו"ז המומלץ הוא עדיין זמן 0 (זריקה ראשונה), חודש אחר כך (זריקה שניה), ו- 5 חודשים אחר כך (זריקה שלישית). היות שקשה לצפות מראש מהי תהיה יעילותו של חיסון ש כ ן ניתן ע"פ פרוטוקול זה, הרי זה כמעט בלתי אפשרי לצפות את יעילותו של חיסון ש ל א ניתן ע"פ הפרוטוקול. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות