זיעה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

16/08/2008 | 13:14 | מאת: אפי

שלום דר' השדאלה שלי היא כזאת, אם זסיעה מעבירה מחלות או זיהומים?? אם באתי במגע עם זיעה של אדם חולה, שהעור שלו מלא מוגלה , ובכלל עור חולה כזה,האם יש לי ממש לחשוש? זיעתו של אותו אדם נטפה על עור ידי, האם זה מעביר משהו? תודה מראש

שלום אפי, אני לא מכיר אירוע של הדבקה במחלה זיהומית כלשהי במהלך אירוע הדומה לזה שאתה מתאר (אם כי מתאבקים- שגם מזיעים וגם באים במגע ה ד ו ק זה עם זה- יכולים להדביק אחד את השני בזיהומי עור שונים). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות