פיברמיאלגיה ופרזיטים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

10/08/2008 | 23:40 | מאת: לי

שלום רב, אני סובלת מפיברומיאלגיה שהחלה לאחר מחלת הנשיקה ותסמונת עייפות כרונית, בפורום עייפות כרונית מדברים על כך שכדאי לעשות בדיקת צואה לתרביות לגילוי פרזיטים, יש שם בחור שטוען שכיום הוא מרגיש טוב מאוד וכבר אינו סובל מכאבים לאחר שעבר טיפול אלטרנטיבי נגד פרזיטים שהתגלו בבדיקה, הוא אומר שאחוז קטן ממאובחני הפיברומיאלגיה בעצם סובלים מפרזיטים שגורמים לתופעות ממש זהות ודומות לאלה של הפיברומיאלגיה ויכולים לטפל בכך ולהבריא, מה דעתך ד"ר, מה נכון מבחינה רפואית? כדאי לעשות את הבדיקה שהיא יקרה ולא בטוח שמומנת ע"י הקופה?

שלום לי, בדיקת צואה לפרזיטים (טפילים) איננה נחשבת לבדיקה יקרה או חריגה, ואם את חוששת מאפשרות שיש לך טפילים בצואה את מוזמנת לבצע אותה. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות