שלום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

06/08/2008 | 20:00 | מאת: AVI

שלום אמרתי לך שבצעתי בדיקות להרפס שבועיים 3 חודשים 8 חודשים (גם הרפס 1) ושנתיים וחודשיים והכל שלילי.... כמו כן אמרתי לך ששנה וחצי לאחר אותי מגע הופיע פצע(לאחר שפוצצתי בלוטת חלב) ולאחר מספר שבועות הופיע כיב העניין הוא שבזמן הופעת הכיב הוא שלח אותי לבדיקות של הרפס ועגבת(זה היה יותר משנה וחצי מהמגע) ואחרי המון זמן מעל חצי שנה(7 חודשים ליתר דיוק) היה לי את האומץ ללכת למרפאה לקחת את התשובות(אחרי שהייתי במרפאה אחרת ועשו לי בדיקה שיצאה שלילית)כשהגעתי למרפאה (קופהח כללית) לא היו שם תשובות בכלל האם זה אומר משהו?????עשו לי בקופה שוב בדיקה גם להרפס 1 האם אני צריך להיות מודאג לאור זה שבצעתי בדיקה להרפס 1 כ8 חודשים מהמגע????האם הגיוני שבדיקת דם תעלם סתם כך????

לום AVI, את שאלתך עליך להפנות למעבדת קופת החולים בה בוצעה הבדיקה. הרבה בריאות אפי

07/08/2008 | 01:01 | מאת: AVI

אך האם עדיין לאור התוצאות השליליות האחרות שהתקבלו אפשר להיות רגוע????

מנהל פורום מחלות זיהומיות