חתך מזכוכית

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

03/08/2008 | 22:47 | מאת: רועי

לדוקטור הלפריןבבקשה,אני כנראה פרנואיד או משהו כזה.היה לי אתמול קטע נורא מוזר. אתמול בלילה הייתי עם זונת רחוב ובדרך לסמטה(הלכנו ברגל)נכנס לה זכוכית לנעלי אצבע שלה. היא ניסתה להוציא את הזכוכית עם האצבעות שלה והיא נחתכה באצבעות עקב כך. לאחר מכן ניסיתי אני להוציא את הזכוכית מהכפכף שלה וגם אני נחתכתי באצבע מאותה הזכוכית. אני בחרדות קשות מהדבקות מכיוון שנחתכנו מאותה הזכוכית.האם יש מצב להדבקות באיידס עקב מקרה זה?האם יכול להיות הדבקה אם נשאר טיפת דם על הזכוכית שחתכה אותה ואז חתכה אותי? אני לא מתפקד מאז.לאחר מכן שאלתי אותה אם היא מקיימת יחסי מין מוגנים והיא אמרה שלא תמיד מה שהוסיף לחרדה שלי. תעזרווו לי בבקשה.

שלום רועי, אם הזונה חולה באיידס אז יש סיכוי מסוים שנדבקת ממנה בנגיף במהלך האירוע שאותו תארת. המלצתי לך היא לגשת- מוקדם ככל האפשר- לחדר מיון של אחד ממרכזי האיידס בארץ (שרשימתם מופיעה באתר http://aidsisrael.org.il/zope/home/aids_centers/) כדי לבדוק האם מגיע לך טיפול מונע. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות