בדיקות דם לילדה בת 5

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

02/08/2008 | 22:18 | מאת: אפרת - אם מודאגת

שלום רב, מאז שביתי נולדה בדיקות הדם שלה יוצאות לא תקינות, בעיקר תפקודי הכבד. תוצאות הבדיקות האחרונות אומרות: CMV IgG - 65.5 CMV IgM - שלילי EBV Ab: VCA IgM (POS), VCA IgG (POS), EBNA IgG (NEG) EBV Primary infection Hepatitis A - IgG - POSITIVE מה זה אומר, האם יש איזו שהיא מחלה כרגע? שאר התוצאות יצאו תקינות? אודה לתשובתכם המהירה. אפרת

שלום אפרת, התוצאות שצרפת מרמזות על הדבקה לאחרונה בנגיף ה- EBV- מחלה שכיחה שרבים מכנים אותה בשם "מחלת הנשיקה" (וכנראה גם על הדבקה בעבר ב- CMV, וחיסון מוצלח בעבר כנגד הפטיטיס A). הרבה בריאות אפי

03/08/2008 | 06:36 | מאת: אפרת - אם מודאגת

בוקר טוב ותודה על תשובתך, האם יש משהו שאני אמורה לעשות? בדיקות נוספות, בדיקות חוזרות, מה זה אומר מחלת הנשיקה? ומה זה CMV ?

מנהל פורום מחלות זיהומיות