שאלה חשובה חשובה חשובה לטסט מנטו

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

01/08/2008 | 18:10 | מאת: בתאל

שלום אתמול(יום חמישי) ב9 בבוקר עשיתי בדיקה לטסט מנטו לשירות לאומי אייך שעשו לי ת'בדיקה זה היה נפוח וגירד לי קצת אחריי כמה דק' ירדה הנפיחות והגרוי איתה... היום אין לי שום נפיחות ולא גרוי האם זה טוב?האם אני חולה בשחפת?ואני יצטרך לעבור חיסון? אני ממש ממש מפחדת בבקשה תנסו לענות לי בהקדםם תודה מראש בתאל

שלום בתאל, ביום ראשון הקרוב, לאחר שמישהו מוסמך 'יקרא' את תוצאת הבדיקה שלך (לאחר שלושה ימים מביצועה), אשמח להשיב על שאלתך. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות