ebv

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

29/07/2008 | 22:40 | מאת: תוהה

אלו התוצאות שלי: 1 - U/ml < 10 Negative EBV IgG 2 - U/ml < 3 Negative EBV.EBNA 3 - U/ml Borderline 28 EBV IgM ואלו התוצאות של בת הזוג שלי: U/ml Positive 89 EBV IgG 2 - U/ml < 10 Negative EBV IgM 3 - U/ml 254 Positive EBV.EBNA (הבדיקות נלקחו באותו יום) האם ההדבקה שלה ישנה? האם התשובה הגבולית שלי היא מחלה שמתפתחת או מחלה שהסתיימה? האם יש בכלל קשר בין שתי הבדיקות? כלומר מישהו הדבק את השני? (ואם כן, מי מאיתנו הדביק את האחר?)

שלום תוהה, 1. ההדבקה של בת זוגך היתה בעבר (ואין אצלה עדות לתחלואה עכשווית ב- EBV). 2. תוצאת ה- IgM שלך היא "גבולית" ואיננה מאפשרת לי לפרש אותה בצורה וודאית, לכאן או לכאן. 3. אני מסופק אם יש קשר כלשהו בין הבדיקות של שניכם. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות