שוב שלום

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

26/07/2008 | 12:10 | מאת: AVI

כמו שאתה זוכר בצעתי 4 בדיקות הרפס במשך שנתיים וחודשיים לאחר מגע מיני(בדיקות דם) אחרי שבועיים 3 חודשים 8 חודשים ושנתיים וחודשיים אני בכל זאת מודאג.....אני יודע שהעלתי בעבר אפשרות לבצע PCR לנגיף ואמרת שלא צריך... אך בכל זאת אני מעוניין לדעת האם PCR להרפס נחשב כבדיקה מהימנה יותר מבדיקת הדם??? תודה

שלום AVI, PCR היא בדיקה טובה להרפס רק כשיש 'חומר' רלוונטי שעליו ניתן לבצע אותה (כגון נוזל משלפוחית). הרבה בריאות אפי

26/07/2008 | 16:02 | מאת: AVI

1.הרופא שאיתו דברתי ...דיבר על בדיקת שתן בלבד האם זו בדיקה טובה??? האם אתה מכיר דבר כזה???קראתי בפורום כלשהו על משהי שעשתה את הבדיקה בדיקות הדם שלה היו תקינות אך הבדיקה הזו יצאה חיובית... ולאחריה עשתה בדיקת דם וגם שם יצא חיובי........ האם כדאי לעשות בדיקת PCR להרפס שנלקחת משתן??? 2.האם אתה עדיין חושב שאינני צריך לעסוק בהרפס ושאין לי הרפס???משום שאני מאוד מודאג ולא מקיים קשרים עם נשים

מנהל פורום מחלות זיהומיות