מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/07/2008 | 12:46 | מאת: מורן מרום

שלום רב, מעוניינת לקבל תשובה יותר ברורה לגבי תוצאות הבדיקה שערכתי, EBV VCA IgG - 62 IU EBV EBNA - 179 IU EBV VCA IgM - 2 IU CMV IgG - 7.5 IU/ml CMV IgM - negative אשמח לקבל תשובה בהקדם למייל שלי תודה רבה! מורן

שלום מורן, 1. בנוגע ל- CMV- הבדיקות מעידות על כך שכנראה נדבקת בעבר בנגיף זה, ושאין אצלך עדות למחלה עכשווית בו. 2. כדי לתת לך תשובה ברורה בנוגע ל- EBV, אני זקוק ל'ערכי היחוס' של כל אחת מהבדיקות שצרפת. הרבה בריאות אפי

27/07/2008 | 11:09 | מאת: ???? ????

???? ????? ???? ?? ??? ??????? ???? 0--20

מנהל פורום מחלות זיהומיות