הידבקות ב-CMV

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

25/07/2008 | 10:53 | מאת: מירה

שלום רב, לפני שבוע ילדתי תינוקת חמודה ובריאה. חברה שביקרה בבי"ח סיפרה לי שלפני כשנתיים היא נדבקה ב-CMV מבתה הקטנה. בתה של חברה זו היא חברתה הטובה של בתי ונמצאת אצלנו בבית הרבה. במהלך ההריון עשיתי בדיקה לנוגדנים של CMV שלושה חודשים לפני הלידה שיצאה שלילית. רציתי לדעת אם יכול להיות שנדבקתי מהבת של חברתי בשליש השלישי או שסביר שהיא כבר לא הייתה מדבקת בשלב זה? והאם כדאי שאבדק עכשיו? תודה

לום מירה, אם מדובר במחלה של חברתך (ושל בתה) שהתחילה לפני כשנתיים אזי לא סביר שהן עדיין מדבקות כיום. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות