ברוצלה שוב

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

24/07/2008 | 22:45 | מאת: ענבר

ד"ר הלפרין תודה רבה. אגב קראתי שוב את הודעתי ואני מניחה שמן הסתם זה לא משנה את התשובה התינוקת בת שנה ו - 5 חודשים (ה - 5 נעלם לי מהכיתוב...העייפות העייפות...) בכל מקרה האם אתה מכיר הורים רבים שנותנים חלב עיזים? אני שמעתי על רבים מאוד מאוד ואפילו על מחלקות בבתי חולים שמפנים לקיבוץ הזה. מהו יחס בני האדם החולים בברוצלה בשנה לאחר שתיית חלב עיזים?? העז עם תג באוזן ידועה כבריאה ומחוסנת. תודה תודה. ענבר

שלום ענבר, ידוע לי על אנשים רבים שמשתמשים בחלב עיזים (לפצעים בחלל הפה), ואינני מכיר מקרים של הדבקה בברוצלה שנבעו משימוש כזה (כשמדובר בעיזים מחוסנות ובפיקוח). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות