אלכוהול וחיידקים

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2008 | 18:48 | מאת: שי

שלום ברצוני לשאול לגבי אלכוהול חיידקים ונגיפים במידה והאחות לפני בדיקת הדם מחטאת עם צמר גפן ואלכוהול את האיזור אבל לאחר מכן נוגעת באיזור באצבעה החשופה ורק לאחר כדקה מהחיטוי מבצעת את בדיקת הדם האם האלכוהול ממשיך לשמור על האפקטיביות שלו במשך דקה וממשיך לחסל את החיידקים אשר יבואו במגע עם הדם? תודה

שלום שי, לפעמים פעולת החיטוי שתארת היא מספיקה, ולפעמים לא (זה תלוי בהרבה מאד משתנים שאינם ידועים לי). הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות