מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות זיהומיות

22/07/2008 | 16:34 | מאת: מאיה

ד"ר שלום רב אני בהריון בשבוע 28 כתוצאה מחשש שבתי נדבקה בחיידק מחלת הנשיק עשית בדיקות והתוצאה היא:409.00 EBV.EBNA POSITIVE מה זה אומר שאני חולה במחלה שהיה לי בעבר?? מה זה אומר לגבי העובר??? אני מרגישה טוב אנא עזור לי בתשובתך בתודה מאיה

שלום מאיה, 1. תוצאת הבדיקה שצרפת מעידה על כך שכנראה נדבקת בעבר בנגיף ה- EBV. 2. נגיף זה איננו נחשב כגורם לנזק לעובר בשכיחות גבוהה. 3. מידע נוסף על השפעת הנגיף הזה על הההריון תוכלי לקבל במרכז הארצי לייעוץ טרטולוגי בטלפון 6243669 - 02. הרבה בריאות אפי

מנהל פורום מחלות זיהומיות